Magunkról

 • Kik vagyunk?

  A száz százalékban magyar tulajdonú Porion Digital Kft. 2004-ben jött létre a telekommunikációs és kábeltelevíziós szolgáltatások piacán. Kollégáink szaktudása, valamint a legkorszerűbb, minőségi termékek és szolgáltatások bevezetése révén rövid időn belül piacvezető vállalattá léptünk elő.

  Fő profilunk a digitális hálózatok, KTV rendszerek tervezése és kiépítése, valamint üzemeltetése. Emellett szoftver – és rendszerfejlesztéssel is foglalkozunk.

  Saját fejlesztésű szoftvereinkkel nem csupán a hazai, de a nemzetközi piacon is sikerült teret nyernünk.

  Profilunkba tartozik továbbá a médiainformatika, műsorelosztási- és műsorszétosztási technológiák, Internet technológiák, wifi hálózatok-, optikai hálózatok tervezése és kivitelezése, IP telefónia, rendszerintegráció, széleskörű üzemeltetés és támogatás, valamint az előfizetői hozzáférés korlátozó (titkosító és kódoló) rendszerek.

 • Növekedési adatok

  Cégünk fennállása óta folyamatosan bővül, dinamikusan követve az ügyfelek igényeit.

  Jelenleg 17 szakképzett munkatársunk alkotja a Porion ütőképes csapatát.

  Országszerte és a határainkon túl több mint 350.000 végpontot szolgálnak ki partnereink a segítségünkkel. A szolgáltatás provisioning a Nemesis NMS rendszeren keresztül valósul meg, a kiszolgáló szerverek virtualizáltan, a Porion felügyeletével üzemelnek.

  Közel 500.000 háztartásban használják az internetet, a telefont és a kábeltv szolgáltatásokat cégünk közreműködésével.

  A Porion árbevétele a 2022-es üzleti évben elérte a 2,8 Mrd Ft-ot.

 • Hitvallásunk

  Cégünk olyan rendszermérnökökből, rendszerfejlesztőkből és IT-szakemberekből áll, akik nem csupán rutinjukra és több évtizedes szakmai tapasztalatukra támaszkodva, hanem a folyamatos fejlődés és az újító szemlélet szellemében hiszik, hogy a megrendelő igényeinek kielégítése jóval több puszta feladatnál. Akár rendszertervezés és kivitelezés, akár üzemeltetés és hálózat menedzsment áll az aktuális projekt fókuszában, minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára átláthatóbbá és kezelhetőbbé tegyük még a bonyolultabb rendszereket is.